Събития > Покана в спектакъл "Златната Ябълка"

Покана в спектакъл "Златната Ябълка"

Покана в спектакъл "Златната Ябълка"

Обичаш предизвикателствата и искаш да си част от нещо голямо и интересно? Ти си артистична натура и търсиш възможност да изразиш своя талант? Харесваш да работиш с хора и да експериментираш с нови и разнообразни дейности? Ако отговорът на поне един от тези въпроси е ДА, значи твоето място е при НАС.

Ние от сдружение „Пауър Джъмп“ те каним да станеш част от нашия проект “Обучение чрез улични изкуства, спорт и театър “Златната ябълка”. Екипът ни набира 15 младежи доброволци за участие в подготовката и реализирането на атрактивен уличен шоу-спектакъл по мотиви от известната българска народна приказка за Тримата братя и златната ябълка. Проектът комбинира съвременната младежка култура от атрактивни улични дейности и изкуства с българските традиции и фолклор, като ги представя по един нов и нестандартен начин. В рамките на проекта всички участници ще могат да се включат в разработването на спектакъла с всичките му елементи, което включва:
• Художествено творчество (изработване на костюми, фигури, кукли, маски и сценични декори за спектакъла)
• Народни танци и неформални отворени дискусии за историята и обичаите, свързани с приказката и българските народни маскени-кукерски празници
• Огнени дейности (изработване на огнени уреди, танци и игра с огън и светлинни ефекти)
• Скачащи и статични кокили
• Хореография и сценично поведение

Ако желаеш да станеш част от това приключение, можеш да се запишеш на е-mail: powerjump@abv.bg като ни изпратиш трите си имена, възраст, телефон за контакти и кратък текст за това каква е мотивацията ти да се включиш. Бройките са ограничени! Записвания ще приемаме до 10.06.2015 г. За актуална информация и новини относно отделните събития следете и страницата ни във Facebook: https://www.facebook.com/PowerJumpClubBulgaria или http://www.facebook.com/MobileInfoCenterBG Тел. за връзка: 0888 988 828 Проект “Обучение чрез улични изкуства, спорт и театър “Златната ябълка” е част от подготовката на Варна за Европейска младежка столица през 2017 г. и се подкрепя от Община Варна чрез програмата Младежки проекти 2015 г. на Община Варна, дирекция „Образование, младежки дейности и спорт” – отдел „Младежки дейности”.