За нас > Експертиза Екип

Предназначение

Ние, НПО “Power Jump”, съществуваме, за да улесним достъпа на нашите приятели до атрактивни развлекателни продукти и услуги.

Съвкупност от ценности

Почтеност

Ние изискваме от себе си и от другите спазването на най-високи етични стандарти и по този начин нашите продукти и процеси ще бъдат с максимално високо качество.

Новаторство

Новаторството е ключът към щастието и поддържането на растежа и доходността ни.

Уважение

Ние осъзнаваме, че хората са крайъгълният камък за успеха на association “Power Jump” , за това ценим различията си като източник на сила и се гордеем с отколешно уважение и достойно отношение към хората.

Насоченост към клиента

Ние сме дълбоко отдадени на желанието да удовлетворим потребностите на нашите клиенти и сме неизменно съсредоточени върху удовлетворението на клиента.

Екипен дух

Знаем,че за да бъдем преуспяваща организация, трябва да работим заедно, често надхвърляйки границите на организацията и държавите, за да отговорим на променящите се потребности на клиентите.

NGO “Power Jump" Аssociation 4 Entertainment Movements Art & Extreme

...

Мирослав Тодоров

Ръководител , цялостно управление, координация на проекти. Мирослав има богат опит в използването на улично и цирково изкуство, екстремни спортове, игровизации и социокултурна анимация при решаването на социални предизвикателства и работа с маргинализирани групи. Той използва тези методологии при работа с младежи в неравностойно положение от етнически малцинства, от ЦНСТ и други институции, както и при работа с незрящи и адаптиране на нестандартни спортове за тях. Той има дълги години опит в участие и развитие на проекти за градско и улично изкуство, с международен опит в цирковото изкуство в пътуващи циркове и статични паркове като цирк Американо, Movieland Park Caneva, Aqualandia lido di jesolo Italy и други; местна експертиза чрез създаването и развитието на Варненски младежки фестивал ФЪНСИТИ (2010 – 2015) и развитие на серия проекти за улични изкуства чрез екстремни спортове в проектите на Пауър Джъмп.

...

Емил Еремиев

...

Силвио Палазов

...

Ванеса Вулова