Дейности > #БезОтпадъци _Място България

#БезОтпадъци _Място България

#БезОтпадъци   _Място България

В борбата с проблема със замърсяването и за промяна на културата на жителите във Варна, Power Jump ще създаде поредица от инициативи под мотото # БезОтпадъци
Кампанията „Bike Basket" ще обедини мото клубове от североизточна България зад каузата # БезОтпадъци , като специално колело с кошове за разделно събиране на опаковки ще присъства на всички мото събития от календари на клубове.
Мобилната точка за разделно събитие при отпадъци по време на събития е част от предвидените дейности на платформата _Масто България. Във Варна усилия за инициатива ще обединят мото клуб Диви Деца, морски клуб „Приятели на морето“, сдружение „Пауър Джъмп“, училище по изкуства „Дедал“ и фондация „Мейдей“.
Събраните опаковки ще се изменят и предават за рециклиране, като по този начин ще привлекат вниманието към организатора на събитията в града на „зеления отпечатък“, който всяко събитие оставя след себе си и промяната, което може да доведе до събиране на дейности с организационно мислене за управление на отпадъците.
Повече информация за предвидените дейности, част от _Място България във Варна може да даде новини е статията: